Thailand staat klaar om vaccinpaspoorten aan te nemen om het toerisme op gang te brengen

~VOOR ZOETE KOEK NEMEN~
(Iets gewillig verdragen, doen alsof men het onaangename niet bemerkt’

BANGKOK:- De minister van Toerisme, Khun Pipat Ratchakitprakarn heeft het Ministerie van Volksgezondheid om goedkeuring gevraagd om een ​​vaccinpaspoortsysteem te lanceren in een poging de toeristische sector dit jaar op gang te brengen.

De minister liet gisteren weten dat de Thaise regering wachtte op een aankondiging van de Wereldgezondheidsorganisatie op vaccinpaspoorten alvorens de maatregel uit te vaardigen.  

Naar verwachting zullen dit jaar 5 miljoen buitenlandse bezoekers op vakantie naar Thailand gaan.

Het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) besprak ook een 14-daagse quarantaine die buitenlandse toeristen de mogelijkheid zou bieden hun hotelkamers te verlaten na slechts drie dagen van zelfisolatie, voegde hij eraan toe.  

Russische toeristen in Phuket zullen waarschijnlijk de eersten zijn die de versoepelde quarantainebeperkingen zullen ervaren.  Reisagenten in Rusland zeggen dat de vraag hoog genoeg is voor regelmatige Phuket-vluchten met 300 tot 400 Russische toeristen.

Het Ministerie van Toerisme heeft ook een plan ingediend om vaccins te leveren aan vijf van toerisme afhankelijke provincies: Phuket, Surat Thani, Chonburi, Chiang Mai en Krabi.  .  De vaccins zullen worden toegediend aan personeel in alternatieve quarantainehotels.  De vijf provincies hebben in totaal 58 alternatieve quarantainehotels, met meer dan 6.700 kamers en 13.000 medewerkers.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Thailand staat klaar om vaccinpaspoorten aan te nemen om het toerisme op gang te brengen”

  1. Lijkt mij niet meer dan normaal als een land de halve wereldbvolking wil uitsluiten van inreizen als zij het niet belangijk achten een vaccin te nemen tegen een griep. verwacht ook niet dat daar een backlash van zal komen. verwacht niet dat die mensen langzaam maar zeker zullen gaan beseffen dat vrijheid een fabeltje was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!