Thailand begint op 19 juli met een nieuwe internationale treindienst tussen Bangkok-Vientiane

PATTAYA:- Een nieuwe internationale treindienst die Bangkok en Vientiane in Laos verbindt, zal op 19 juli van start gaan, zo maakte de Thaise Staatsspoorwegen bekend.

De SRT breidt de route Bangkok-Nong Khai uit voor deze nieuwe dienst. De trein vertrekt op 19 juli om 21.25 uur vanaf het Krung Thep Aphiwat Central Terminal Station (Bangkok Central) en arriveert op 20 juli om 9.05 uur op het Khamsavath-station in Vientiane.

De reizigers kunnen bij aankomst op hun plaats van bestemming gebruik maken van het openbaar vervoer, waaronder busjes en taxi’s, om naar het centrum van Vientiane te reizen, dat is zo’n 7 tot 9 kilometer verder.

Ze kunnen attracties bezoeken zoals het Patuxai-oorlogsmonument of kunnen aan boord van de hogesnelheidslijn Laos-China op het treinstation van Vientiane stappen om naar andere provincies in Laos of naar China per trein rijden.

Er wordt verwacht dat de tarieven voor een enkele reis van Bangkok naar Vientiane rond de 300 baht zullen beginnen voor een derde klas zitplaats voor fans, aldus de functionaris. De trein zal ongeveer 10 uur duren.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!