Stropers gearresteerd in Nationaal park Chiang Mai

~DE KAT UIT DE BOOM KIJKEN~
(Voorzichtig afwachten voordat je ergens aan begint)

CHIANG MAI:- Vier mannen en een vrouw werden maandag gearresteerd nadat ze het Si Lanna National Park in Chiang Mai binnenslopen met de bedoeling om illegaal op wild te jagen.

Officieren van het park hebben drie motoren, een pistool, munitie, drie messen, drie koplampen, twee amfetaminepillen en een beetje heroïne in een flesje als bewijsmateriaal in beslag genomen, aldus nationaal parkchef Phupichit Chuaybamrung.

Hij voegde eraan toe dat Nationale parken en natuurreservaten tot 30 april gesloten zijn om bosbranden te voorkomen die gewoonlijk ontstaan ​​tijdens het droge seizoen van februari tot mei. Wij hebben de opdracht gekregen ons werkgebied streng te controleren op illegale migranten en stropers voegde hij eraan toe.

De vier mannen en de vrouw zijn aangeklaagd voor het overtreden van het gebiedsverbod en het dragen van een jachtuitrusting in een Nationaal park. De vijf jagers zijn naar het politiebureau van Phrao overgebracht en worden geconfronteerd met extra aanklachten in verband met vuurwapenbezit en verdovende middelen, voegde hij eraan toe.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: TThe Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!