‘LINE @ PATTAYA CONNECT’ app voor bewoners, expats en toeristen!

~STADSNIEUWS~

Pattaya City heeft officieel de ‘LINE @ PATTAYA CONNECT’ -applicatie gelanceerd om het leven in Pattaya City voor zijn inwoners te verbeteren en om informatie en ondersteuning te bieden aan toeristen. De app werd dit weekend gelanceerd in het warenhuis Terminal 21 en dit werd ingeleid door plaatsvervangend burgemeester van Pattaya, Banlue Kunlavanich.

Het concept van ‘LINE @ PATTAYA CONNECT’ is om mensen die in Pattaya wonen te verbinden en nuttige informatie te bieden op een sociaal netwerk. De app is ontwikkeld door ambtanaren van Pattaya City voor toeristen, inwoners van Pattaya en expats.

De app voorziet in de volgende zes functies:

1 – Weggebruikers informeren via verkeersinformatie om o.a. gebieden met files te kunnen vermijden. Tevens biedt de app informatie over actuele wegwerkzaamheden.

2 – Het maken van ziekenhuisafspraken om zo tijd te besparen bij het bezoeken van een arts.

3 – Het indienen van aanklachten, politie-assistentie vragen voor een niet-noodgeval, foto’s opsturen om aandacht te vragen voor problemen, en locaties in realtime delen, zodat agenten indien nodig, problemen snel kunnen oplossen en hulp kunnen bieden.

4 – Zoeken naar restaurants, accomodatie, toeristische trekpleisters en vervoer in de stad en de provincie.

5 – Bedrijfsexploitanten in Pattaya kunnen hun producten en diensten promoten.

6 – Officiële overheidsinformatie die gemakkelijk te begrijpen is.

Alle zes functies zijn bedoeld om Pattaya te ontwikkelen tot een ‘Smart City’. Iedereen kan de applicatie toevoegen door de QR LINE code te scannen. De applicatie is zowel in het Engels als in het Thais beschikbaar. In voorgaande jaren bestond de app al in een meer simpele vorm.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

3 gedachten aan “‘LINE @ PATTAYA CONNECT’ app voor bewoners, expats en toeristen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!