Schoonheidswedstrijd veroorzaakt in Samut Sakhon een nieuwe Covid19 uitbraak.

~WAAR JE MEE OMGAAT, WORDT JE MEE BESMET~
(Mensen in je directe omgeving hebben zoveel invloed op hoe jij bent en hoe je je voelt)

SAMUT SAKHON:- Tijdens een schoonheidswedstrijd van Miss Grand Samut Sakhon ontstond als een nieuw Covid19 cluster toen 13 deelnemers en negen mentoren afgelopen donderdag positief testte en meer dan 100 anderen gevaar liepen.

In een opmerking op de Facebook-pagina “See True” zei een deelnemer dat deelnemers de opdracht kregen hun mondkapjes af te doen en activiteiten te doen zonder zich aan de principes van sociale afstand te houden.

Er was ook te lezen dat de organisatoren de deelnemers niet vertelden dat verschillende positief waren getest.

 “In feite wilden we niet deelnemen omdat de wedstrijd werd gehouden in een provincie met maximale controle”, zei een deelneemster. Ze zei echter dat ze zich niet kon terugtrekken omdat ze geen geld had om de boete van 60.000 baht te betalen.

 “In het contract stond aanvankelijk dat deelnemers een boete van 5.000 baht moeten betalen als ze zich willen terugtrekken, maar de organisatoren hebben later via Line aangekondigd dat we in plaats daarvan 60.000 baht in rekening zullen brengen,” zo voegde ze eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!