Ellenlange rijden voor de gratis Covid19 testen in Bangkok

~ALS DE GANZEN~
(Achter elkaar op een rijtje)

BANGKOK:- Er stonden gisteren, vrijdag 9 juli, lange rijen mensen om gratis Covid19 testen  op de Mahanak-markt in de wijk Dusit in Bangkok te ontvangen.

De Mahanak-markt is een van de vijf locaties waar de Bangkok Metropolitan Administration gisteren vanaf 8 uur ’s ochtends gratis testte. De andere locaties zijn Wat Phra Sri Mahathat Woramahawihan in het district Bang Khen, Wat Pholmanee in het district Lat Krabang, Wat Bang Khun Thian Nok in het district Jomthong en de Bang Khae Phirom-markt in het district Bang Khae.

Iemand vertelde dat de eerste persoon in de rij donderdagavond om 20.00 uur was komen opdagen.

Gisteren moesten de  ambtenaren regelmatig mensen waarschuwen om afstand te houden met anderen in de rij om het risico op verspreiding van de ziekte te minimaliseren.

 “Mensen die van plan zijn een gratis test te doen, moeten de verkeersroutes in de omgeving controleren voordat ze van huis gaan”, zei de bron.  “Breng ook uw identiteitskaart en een kopie mee, evenals uw eigen balpoint.”

Thailand registreerde gisteren weer een recordhoogte van 72 Covid-sterfgevallen en 9.276 nieuwe gevallen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!