School in Nakhon Ratchasima sluit meisjesslaapzaal na 2 nachtelijke inbraken

NAKHON RATCHASIMA: Alle 250 meisjes zijn uit hun slaapzaal op de Triamudomsuksanomklao School in het hoofddistrict van Korat gehaald na twee inbraken en molestaties deze maand.

Khun Thanong Khiawkaew, directeur van de school in tambon Khok Kruad, vertelde dat hij de studenten voor hun eigen veiligheid uit de meisjesslaapzaal had gehaald en hen had gezegd tot de eerste week van januari vanuit huis online te studeren.

Het management zou gedurende deze tijd de beveiliging van de slaapzaal verbeteren en de meisjes kunnen dan veilig terugkeren naar hun lessen op school, zei hij.

De laatste inbraak in de slaapzaal was maandag rond 02.00 uur.  Twee meisjes zeiden dat een man hun kamer op de tweede verdieping binnenkwam.  Ze werden wakker omdat hij hun benen aanraakte voordat hij er vandoor ging met 700 baht contant.

Het incident volgde op een eerdere inbraak op 1 december, toen een man dezelfde slaapzaal voor meisjes binnenging, de benen van veel studenten aanraakte en ongeveer 2.000 baht wegnam.

De indringer was op bewakingscamera-opnamen te zien als een lange, magere man met lang haar.

De schooldirecteur zei dat er meer prikkeldraad en lichten zouden worden geïnstalleerd en dat het kreupelhout zou worden verwijderd.  Ook waarschuwde hij studenten om hun kamers altijd op slot te doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Prasit Tangprasert
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!