Reddingseenheid verdient een extra pluim voor net dat stapje méér in hun service voor Covid19 patiënten

NAKHON RATCHASIMA:- De reddingseenheid Hook 31 heeft gisteren twee moeders en vier kinderen vanuit het ziekenhuis naar hun huizen in Nakhon Ratchasima gebracht.

De patiënten kwamen uit drie families, waaronder een zesjarige jongen uit één familie, een éénjarige jongen en zijn moeder uit het tweede gezin, en een driejarig meisje en haar moeder uit het derde gezin.

De patiënten werden op 27 augustus positief op Covid19 getest en werden behandeld in het Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis.  Artsen zeiden dat ze naar huis konden terugkeren, maar zich daar wel moesten isoleren.

De zes patiënten maakten deel uit van de 46-koppige cluster die werd aangewakkerd in de gemeenschappen Wat Thung Sawang en Tao Sura.

Reddingswerkers van de Hook 31-eenheid hebben naam en pluim waargemaakt door altijd bij de patiënten te staan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!