Premier Prayut belooft ‘om naar huis te gaan’ als zijn UTN-partij niet wint !

NAKHON SI THAMMARAT:- Premier Prayut  heeft laten weten dat hij de politiek vaarwel zou zeggen als de United Thai Nation (UTN)-partij, waarvan hij een premierskandidaat is en haar belangrijkste strateeg, er niet in slaagt voldoende zetels in de regering te bemachtigen om een ​​regering te vormen bij de verkiezingen van komende zondag. 

Prayut deed deze belofte terwijl hij op zoek was naar steun namens Nonthiwat Nonthaphak, de verkiezingskandidaat van de partij in het derde kiesdistrict van de zuidelijke provincie, tijdens een campagnebijeenkomst in het district Pak Phanang. “De kandidaten van de partij in alle kiesdistricten zijn belangrijk voor mij”, zei hij.

“Als we maar een klein aantal kiesdistrictzetels winnen, ga ik gewoon naar huis om uit te rusten”, zo vervolgde generaal Prayut. “We moeten zoveel mogelijk zetels in de regering winnen, zodat we een sterke en solide regering kunnen vormen die sneller kan werken”, zei hij.

De UTN houdt vandaag een laatste grote verkiezingscampagnebijeenkomst, die zal worden georganiseerd rond het hoofdthema: 

🔥“Laat oom Tu niet alleen vechten”🔥

Stap naar voren om het land te beschermen. Verenig alle harten en geesten, zo klonk het in het Nationaal congrescentrum Queen Sirikit aan Ratchadaphisek Road in Bangkok. 

Oom Tu is de bijnaam van generaal Prayut.

Volgens de wet moeten partijen hun campagnes op zaterdag voor 18.00 uur stopzetten. Op de verkiezingsdag zal Prayut zijn stem uitbrengen in een stembureau onder een tolwegviaduct nabij Soi Pradiphat 5 op Pradiphat Road in de wijk Phaya Thai in Bangkok, zo publiceerde verschillende Thaise kranten.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!