IN MEMORIAM Ruud de Vos

~RUUD DE VOS~

Geb. 31-12-1956.                          
Utrecht
Overl. 12-05-2023                                  
Pattaya

PATTAYA:- Zojuist vrijdag 12 mei, bereikte mij het trieste bericht dat onze vriend Ruud deze middag is overleden. Ruud sukkelde de laatste tijd wat met zijn gezondheid, welke in de afgelopen week verergerde.

Ruud leefde na de dood van zijn goede vriend Willem Klaver en de in 2021 overleden Joop van Zantvoort een vrij teruggetrokken bestaan.

Ruud was een gastronoom in hart en nieren, dat stukje vakmanschap droeg hij graag uit tijdens de vele dinertjes waarbij hij graag zijn vrienden fêteerde op een exquise hapje en een drankje. 

Verschillende keren mochten wij bij Ruud aan tafel aanschuiven, waarbij zijn protégé Jessy als een echte sommelier de wijn inschonk en zorgde dat de afwas bijgehouden werd.

Kortom Ruud was een dankbare man die van het leven genoot, een pleziertje, één lekker hapje, en een drankje maakte het leven voor hem in Thailand tot een waar paradijs.

Jarenlang heeft Ruud zijn resort “De drie Olifanten” in Jomtien met bezieling geleid, alwaar zijn service en gastgerichtheid door velen geprezen werd, Boy zijn rechterhand wist precies hoe Ruud zijn gasten wilde verwennen en had daar een stevige hand in.

Olleke Bolleke wenst zijn familie, Boy en zijn vrouw Tui, Jessy, vrienden en kennissen alle nodige kracht toe om dit intense verlies te verwerken.

Olleke Bolleke in Pattaya  

4 gedachten aan “IN MEMORIAM Ruud de Vos”

  1. Ruud was een fantastisch aardige kerel, ja een geweldig lieve man, aan wie ik fijne en warme herinneringen bewaar, een vriend die ik dus met veel liefde gedenk.

    Jos van Noord

  2. ik zag nu pas dat mijn goede vriend ruud is overleden,ik nam altijd verse ned.garnalen voor hem mee vanuit nederland dat vond hij prachtig,bij zijn heerlijke koken was ik als een koning te rijk,hij was voormij altijd een geweldige gast, ik wens iedereen sterkte ik ga hiermee een zeer goede vriend verliezen.

    Eddy kalter (denhaag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!