Pakket ‘Ice’ op weg naar Australië op vliegveld Suvarnabhumi onderschept

~HET SMOLT ALS SNEEUW VOOR DE ZON~
(Iets dat verdwijnt)

Samut Prakarn:- Medewerkers van Suvarnabhumi Airport in Bangkok hebben gisteren een pakket in beslag genomen dat op weg was naar Australië nadat ze hadden ontdekt dat er  crystal meth of “Ice” in zat.

De Airport Interdiction Task Force (AITF) heeft 750 gram ijs gevonden in een pakket dat per internationale exprespostbus (EMS) naar een adres in Melbourne was verzonden.  De drugs werden ontdekt in reserveonderdelen voor motorfietsen.  Het AITF-team verzamelt bewijs voor onderzoek door de drugspolitie, die zal coördineren met de Australische politie om de ontvanger op te sporen.

De Minister van Justitie, Khun Somsak Thepsutin heeft onlangs de Narcotics Control Board opdracht gegeven om regionale samenwerking te zoeken bij de bestrijding van de stroom van verdovende middelen uit het grensgebied van de Gouden Driehoek van Thailand, Myanmar en Laos.

Khun Somsak zal op 5 juli een videoconferentie voorzitten met vertegenwoordigers van de Mekong-landen Myanmar, Laos, China, Cambodja en Vietnam, plus het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC), gericht op het oplossen van problemen in verband met de bloeiende handel in verdovende middelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!