Opperbevelhebber van het Thaise leger test met zes andere hoge officieren positief op Covid19 bij terugkeer van een officieel bezoek aan Maleisië

BANGKOK:- Een woordvoerder van het Thaise leger maakte bekend dat opperbevelhebber, generaal Narongpan werd tegen het Covid19 virus werd behandeld, onderwijl neemt generaal Apinan Khampeo de honneurs waar met het bijwonen van een vergadering van nationale veiligheidsdienst op het hoofdkwartier van de Koninklijke Thaise politie in Bangkok.

De malaise aan het licht na een uitnodiging van de Maleisische legerleider van 30 juni tot 1 juli.

De opperbevelhebber heeft ook generaal Siripoj Rampaikul, voorzitter van de adviesraad van het leger, de opdracht gegeven om namens hem de taken uit te voeren die voor de korte termijn zijn gepland, waaronder het verwelkomen van de Spaanse ambassadeur.

Andere functionarissen die generaal Narongpan naar Maleisië vergezelden, hebben de opdracht gekregen om zichzelf te isoleren en hun symptomen te controleren.

Vorige week testten minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul en minister van Handel Jurin Laksanawisit positief op Covid19 virus na terugkomst uit respectievelijk Europa en het Verenigd Koninkrijk.  Minister van Industrie Suriya Juangroongruangkit kondigde afgelopen zondag aan dat ook hij positief op Covid19 virus was getest

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!