Dronken Britse toerist naar verluidt door vier Thaise mannen in de buurt van North Pattaya Beach Road beroofd

PATTAYA:- Een Britse toerist die alleen in ondergoed werd in de buurt van North Pattaya Beach Road werd aangetroffen, beweerde dat hij door vier mannen was beroofd en geslagen nadat hij flink met een Thaise vrouw die hij twee dagen geleden ontmoette, gepimpeld had.

De politie van Pattaya ontmoetten het Engelse slachtoffer, Mr. Farnie (achternaam werd niet vermeld vanwege zijn privacy), die in zijn boxershorbop een voetpad in de buurt van North Pattaya Beach Road zat, verbijsterd en doodsbang in volle dronkenschap.

“Snelle Jelle” onze razende reporter, vertelde dat de Engelsman verschillende kneuzingen op zijn lichaam had. Via een tolk legde hij zijn klacht uit dat hij door vier mannen was beroofd en gestampt nadat hij dronken was geworden met een Thaise vrouw die hij twee dagen eerder had ontmoet. Hij beweerde dat ze in een bar in Soi Chaloem Phrakiat 25 werkte.

Het was echter onduidelijk waarom de mannen hem precies aanvielen. Het slachtoffer beweerde dat hij niets deed om de mannen te beledigen of de aanval te rechtvaardigen.

De verdachten namen zijn telefoon, rugzak en geld mee voordat ze op de vlucht sloegen terwijl hij bewusteloos raakte. Het slachtoffer zei dat hij geen idee had hoe hij op een voetpad in Noord-Pattaya was beland, volgens de tolk die Jelle informeerde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ข่าวพัทยา Pattayanews
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: ข่าวพัทยา Pattayanews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!