In een bosreservaat in de provincie Yala is een wilde olifant voor zijn slagtanden “omgelegd”

YALA:- De politie en boswachters hebben de overblijfselen gevonden van een olifant, die blijkbaar voor zijn slagtanden in een bosreservaat in Yala is doodgeschoten.

De overblijfselen, waaronder botten, schedel, tanden en huid, werden deze week tijdens een patrouille door een team van politieagenten van de Natural Resources and Environmental Crime Division en boswachters in het Kabang-bosreservaat van Yala ontdekt.

Een inspectie van de overblijfselen vond verschillende gaten in de schedel van de olifant, terwijl de slagtanden ontbraken.

De overblijfselen werden gevonden in een gebied dat het dorp Ban Mai in tambon Bala verbindt met het dorp Ban Rai Nua in tambon Bahoi in het Saba Yoi-district van Songkhla.

De functionarissen gebruikt metaaldetectoren om de kogels 

te onderzoeken die als bewijsmateriaal kunnen worden gebruikt bij het opsporen van de stropers die verantwoordelijk waren voor deze afschuwelijke daad.

Het team gaf sub-luitenant Pimpa To-iam, een boswachter bij het Sixth Wildlife Sanctuary Office in Pattani, de opdracht om een ​​klacht in te dienen bij de politie om het incident te onderzoeken en de stropers te zoeken.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!