In de provincies Chiang Mai, Chiang Rai werd vanuit Myanmar een aardbeving met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter gevoeld

THAILAND:- De provincies Chiang Mai en Chiang Rai voelden in de vroege ochtenduren van vrijdag trillingen van aardbevingen in Myanmar.  Uw nieuwsbeer werd door de medelander Gerardus Richter hiervan op de hoogte gesteld. Bij het schrijven van dit natuurfenomeen gaan waren er geen berichten over materiële schade of verwondingen veroorzaakt door de aardbevingen.

De divisie aardbevingen van de Thaise Meteorologische Afdeling zei dat de eerste aardbeving met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter werd gevoeld net na middernacht in Myanmar op de coördinaten van 21,22 graden noorderbreedte en 99,85 graden oosterbreedte.

Het epicentrum werd ongeveer 87 kilometer ten noordoosten van het Mae Sai-district van Chiang Rai gevonden.

Later werden verschillende mildere aardbevingen geregistreerd, met de laatste beving van 5,3 op de schaal van Richter die om 5.22 uur werd geregistreerd.

De divisie meldde dat de aardbeving gevoeld kon worden in de districten Muang, Mae Chan, Chiang Khong en Chiang Saen en in het district Muang van Chiang Mai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: Div. Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!