SHOWBIZZZZZ | Monique Westenberg misleidt de Nederlandse paparazzi: ‘Ze zitten in een compleet ander hotel in Zuid Thailand 

KOH SAMUI:- Monique Westenberg heeft de Nederlandse paparazzi misleid door een foto te plaatsen vanuit een resort waar ze helemaal niet verblijft, stelt Privé-baas Evert Santegoeds. “Ze had iedereen bij de veter”

Dat André Hazes jr. en Monique Westenberg hebben hun reis naar Koh Samui vorige week niet geheim kunnen houden, weten wij inmiddels allemaal wel, nadat ze op het vliegveld worden betrapt door spionnen van de juicekanalen. Sinds hun aankomst op het Thaise eiland plaatst Monique opeens zélf een hele hoop foto’s, waaronder een vanuit het Samui Chaweng Beach Resort.

Verklapte Monique hier nou hun verblijfplaats en was dit een soort open uitnodiging om foto’s van hen te komen maken? Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds stelt dat Monique dit juist heeft gedaan om de roddelmedia te misleiden.

Hij zegt in de nieuwe podcast Strikt Privé: “Die hadden iedereen behoorlijk tuk, want die hebben in een soort van ‘openhartigheid’ laten zien in welk hotel ze zaten, maar ze zijn toch slimmer dan waar iedereen rekening mee houdt, want ze lieten het verkeerde hotel zien. Ze hebben dus iedereen op het verkeerde been gezet.”

Four Seasons Resort
Waar André en Monique dan wél zitten? Het Four Seasons Resort, zegt Evert. “Meerdere bronnen melden Privé dat het stel definitief met elkaar verder wil. Over een huwelijk wordt gesproken tijdens hun verblijf op het Thaise eiland Koh Samui, waar André zijn geld laat rollen in dit exclusieve vijfsterrenresort.”

Het is een peperduur resort, waar men ruim duizend euro per nacht voor moet neertellen. Volgens Evert krijgt André dan ook ‘een enorme geldsom’ van Videoland, waar hij te zien zal zijn met een eigen documentaireserie. De reis naar Koh Samui zou onderdeel worden van de serie.

Trouwen
Net als Privé stelt ook Yvonne Coldeweijer dat André en Monique toewerken naar een bruiloft. “Een aantal weken geleden heb ik gebracht dat André Hazes en Monique zouden gaan trouwen eind dit jaar en deze beelden wilden verkopen. Bijna niemand wilde me geloven. Guess what?! It’s happening.”

Ze vervolgt: “Doordat Sarasoel dus uit de documentaire geknipt wilde worden (en terecht) bleef er vrij weinig van de docu over. 

GROOT PROBLEEM DUS: de docu heeft nu geen enkele inhoud of climax… Dus wat hebben ze nu bedacht?! Er worden afleveringen bijgemaakt… en het huwelijk wordt de finale aflevering van deze docu! 😱”

Dat klopt, stelt Privé. “In het Four Seasons Resort worden nu de puntjes op de i gezet.”

Monique deelt om de haverklap foto’s vanuit Thailand.

André en Monique zijn gisteren naar een olifantenopvang geweest.  Grote vraag is nu…..heeft Monique ’s avonds wederom een slurf gezien?

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand  
Bron: Daily News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!