Houd U aan de verkeersregels en voorkom verkeersongevallen, wanneer U aan Uw thuisreis begint!

BANGKOK:- Voor de meeste mensen in Thailand zit Songkran er bijna weer op, onderwijl worden de automobilisten die terugkeren van Songkran-reizen wordt geadviseerd om de verkeersregels te volgen en de Covid-test te ondergaan als onderdeel van sociale verantwoordelijkheid.

De staatsagentschappen voor transport, snelwegen en wegen, evenals reddingsdiensten en medische eenheden hebben te horen gekregen dat ze 24 uur per dag stand-by moeten staan ​​als Songkran-vakantiegangers beginnen terug te keren naar Bangkok.

Khun Trisulee Trisaranakul, de plv.  regeringswoordvoerder, citeerde zondag premier Prayut Chan-o-cha die automobilisten adviseerde om te hard te rijden en onder invloed te rijden.

Automobilisten wordt ook geadviseerd om de verkeersregels strikt te volgen en te kiezen voor aanbevolen alternatieve routes. Terwijl terugkerende vakantiegangers wordt geadviseerd om een ​​Covid-test te ondergaan en maatschappelijk verantwoord te zijn door zeven dagen thuis door te brengen.

Staatsziekenhuizen hebben ook de opdracht gekregen zich voor te bereiden op een mogelijke toename van Covid-patiënten na het festival.

Khun Trisulee zei dat het hoge aantal verkeersongevallen en -doden in verband met Songkran dit jaar kan worden verminderd als automobilisten de verkeersveiligheidsregels en -aanbevelingen volgen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!