Oepsie!  Cardi B scheurt haar hotpants op het podium tijdens het twerken in Pattaya

PATTAYA:- Het blijkt dat zelfs Amerikaanse beroemdheden wilde nachten kunnen hebben in Pattaya. Een twerksessie in Pattaya liep enorm mis voor de Amerikaanse rapper Cardi B nadat haar hotpants op het podium gescheurde, zo meldden de Thaise pers gisteren.  

Het voorval deed zich voor tijdens het Rolling Loud Thailand 2023 concert, welke afgelopen donderdag in Pattaya begon en gisteren eindigde.

Op beelden van Daily Mail is te zien hoe de 30-jarige rapper haar hit ‘Backin’ it up’ ten gehore brengt. Ze stopt dan met twerken en draait zich om.  De camera zoomt uit en men hoort Cardi haar vriend, die achter het dj-deck zat, vragen: ‘Wat ga je er verdomme aan doen? 

Cardi’s vriend antwoordt: “Wat wil je verdomme doen?  Wil je gaan of wil je hier terugkomen om die rotzooi op te lossen?

Cardi vroeg of haar vriend iets voor haar had om aan te trekken, maar toen hij dat niet had, zei ze: ‘Kom op, oké.  F*ck it’, en laten verder gaan met de normale gang van zaken.  De show ging door en Cardi bleef optreden ondanks haar gescheurde hotpants.

Cardi voltooide haar optreden door haar gouden plateauzolen het publiek in te gooien.  Cardi was de headliner op donderdag, de eerste dag van Rolling Loud.  Haar man, rapper Offset, heeft gisteren opgetreden.

Cardi B staat bekend als een vrouw met een behoorlijk opvliegend karakter.  Ze staat erom bekend vreemde geluiden te maken, een speelse persoonlijkheid te hebben en precies te zeggen wat haar bezighoudt.  Ze zei onlangs dat ze een uur per dag rekt om net zo flexibel te blijven als toen ze stripper was.

Anderen die op Rolling Loud optreden, zijn onder meer Chris Brown en Travis Scott, en 80 andere internationale artiesten.  Ondertussen vertegenwoordigen verschillende hiphopartiesten Thailand, waaronder F.Hero, UrboyTJ, Youngohm, Twopee Southside en de Thais-Amerikaanse outfit Thaitanium, en nog veel meer.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Oepsie!  Cardi B scheurt haar hotpants op het podium tijdens het twerken in Pattaya”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!