Het racecircuit van Buriram haalt alles uit de kast om de Thailand Grand Prix 2022 soepel te laten verlopen

BURIRAM:- De provincie Buri Ram is volledig klaar om de Thailand Grand Prix 2022 op het Chang International Circuit van 30 september tot 2 oktober te organiseren.

Vandaag heeft de organisatie teams ingezet om een ​​veiligheidsoefeningwn te houden en elk detail vóór de moto GP te controleren, inclusief het circuit, de uitzendeenheid en andere diensten die moeten worden verleend aan motorsportfans die naar verwachting naar de locatie zullen stromen om er getuige van te zijn. van de meest opwindende races.

Het evenement wordt live uitgezonden naar 207 landen over de hele wereld en zal naar verwachting meer dan 800 miljoen kijkers trekken, wat ook bijdraagt ​​aan het promoten van Thailand’s imago als bestemming voor zowel sportliefhebbers als algemene toeristen.

De toegangskaarten zijn geprijsd in de orde van 4.000, 3.000 en 2.000 baht. De kaarten van 4.000 baht voor de zitplaatsen op de grote tribune waren uitverkocht op de eerste dag dat de kaartverkoop op 8 juli begon

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!