Drie arrestaties voor drugsgerelateerde moord

~DE BAK INDRAAIEN~
(Gevangenisstraf opgelegd krijgen)

KORAT:- Drie mannen zijn aangehouden in de zuidelijke provincie Nakhon Si Thammarat (Korat) en beschuldigd van moord op een vierde man.

Een niet bij naam genoemde 46-jarige Thaise man, naar verluidt actief in de drugshandel en een bekende van de drie arrestanten, werd doodgeschoten in een rubberplantage in de zuidelijke provincie Surat Thani.

De 39-jarige Thawin Pengsakul, de 35-jarige Sutin Pengsakul en de 25-jarige Jakkrit Chumanee, zijn beschuldigd van moord op het slachtoffer. Ze zijn ook beschuldigd van illegaal bezit van vuurwapens en munitie. Hun arrestatie kwam na een bevel door de provinciale rechtbank van Wiang Sa in Surat Thani.

Het slachtoffer had ruzie met de drie verdachten, vanwege een geschil over geld, gerelateerd aan een drugshandel of andere activiteiten. Alle drie ontkennen en worden momenteel vastgehouden op het politiebureau van Khao Nipan, in Surat Thani, voor verder verhoor en het indienen van aanklachten.

Agenten blijven zoeken naar de vierde verdachte die nog op de vlucht is.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!