Inktvisser vangt zak met paspoorten en bankpassen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Een lokale inktvisvisser in de omgeving van Pattaya had het afgelopen weekend een ongebruikelijke vangst en ving een plastic zak met meer dan vijftig ID’s, rijbewijzen en bankpassen.

De heer Somphong Toephong, 32, uit Chaiyaphum, heeft aangifte gedaan van zijn vangst bij de politie.

Hij had de zak aan de haak geslagen terwijl hij ’s nachts op inktvis visste in Pattaya Bay.

Somphong vertelde: “Ik was gisteren in de vroege ochtend op 7 maart op inktvis aan het vissen nabij Pattaya Beach Road.”
“Ik voelde iets ongewoon zwaars, eerst was ik opgewonden, denkend dat ik een grote inktvis of vis had gevangen, maar ontdekte dat ik een drijvende tas had gevangen, met tientallen persoonlijke ID’s, bankpassen, allen voor verschillende personen en niet verlopen”, aldus Somphong.

De politie van Pattaya onderzoekt of de zakken met kaarten zijn gestolen voordat ze in zee werden gedumpt. Ze nemen ook contact op met de eigenaren van de kaarten en zoeken uit of de passen als verloren zijn opgegeven en of er fraude gepleegd is met de passen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!