Dochterlief laat haar gehandicapte vader achter omdat hij niet te hanteren is

RAYONG:- Een gehandicapte vader is door zijn dochter in de steek gelaten en liet hem voor haar huis aan de weg in zijn rolstoel zitten. De dochter vertelde later aan de media dat ze hem niet meer aankan.  

De dochter wilt zich niet verontschuldigen en stelt dat anderen die niet in haar positie zijn haar beslissing niet zullen begrijpen.  

De politie van Rayong en het plaatselijke reddingsteam werden opgetrommeld om de 63-jarige khun Komijn te helpen.  De man is gehandicapt en werd urenlang op de weg achtergelaten voor het huis van zijn dochter.

De dochter en haar broer zorgen al ongeveer een jaar voor hun vader.  De dochter beweert dat de belangrijkste oorzaak van ontstane probleem is dat haar vader niets doet om beter te worden.  

Ook heeft ze hem eens uit woede een mep gegeven en vervolgens met zijn rolstoel en verdere hebben en houwen als oud vuil aan de weg gezet.

Hulpinstanties hebben het gezin inmiddels bezocht en proberen een oplossing voor het gezin te vinden.  Ze hadden één gesprek met de 41-jarige dochter, Khun Kesirin, zij is eigenaresse van het huis.

Kesirin gaf toe dat ze haar vader echt in de steek had gelaten en hem mooi buiten wortel liet schieten, terwijl haar vader verlamd is. Maar wel in staat is om dagelijks voor zichzelf zorgen.  Hij is ongeveer 1 jaar geleden bij haar ingetrokken.  Ze heeft geprobeerd hem te helpen met dagelijkse oefeningen om beter te worden, maar hij gelooft het allemaal wel.  Deze opstelling van de man heeft geleid tot andere persoonlijke problemen tussen de twee.

 Kesirin besloot op een dag haar vader na het zoveelste incident haar vader buiten de deur te zetten. Tijdens het incident vroeg haar vader zijn nieuwe vriendin om wat spullen per post te sturen.  Maar in plaats van huis af te leveren, gaf hij het adres op van een ander familielid dat 40 kilometer verderop lag.  Zij moesten zelf maar zien hoe het daar kwam, hij beweert dat hij zich niet kan bewegen , ook al kan hij nog steeds lopen.  

Khun Kesirin onthulde bovendien dat haar vader nooit voor haar of haar  broer heeft gezorgd, ze moesten alleen zien te overleven.  Kesirin ging van school en werkte als werknemer bij een tankstation om de opleiding van de broer te betalen.  Ze liet hem in haar huis omdat andere familieleden hem absoluut niet willen.  De dochter zei dat niemand het zou begrijpen tenzij ze in haar schoenen stonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!