De ‘We Travel Together’regeling van THAILAND wordt uitgebreid met 1,5 miljoen extra goedkopere kamer overnachtingen

THAILAND:- De vierde fase van de populaire eigen betaling’s regeling “Rao Tiew Duay Kan” (We Travel Together) wordt verlengd en gaat volgende maand van start, met een aanzienlijk aantal kamer- en vluchtkortingen voor 1,5 miljoen binnenlandse reizigers, zo heeft de TAT bekend gemaakt.

Degenen die gebruik willen maken van de bijbetalingsregeling, bedoeld om binnenlandse reizen aan te moedigen, kunnen zich vanaf 27 juni (de verjaardag van uw nieuwsbeer, leuker kunnen ze het niet maken) op de website registreren en hotelkamers reserveren op 1 juli, met een verblijf dat begint op 8 juli, aldus het bureau. Reserveren is mogelijk tot 23 oktober. De regeling loopt af op 31 oktober.

De gouverneur van het TAT, Khun Yuthasak Supasorn zei dat de verlenging van de vierde fase binnenlandse reizigers nog eens 1,5 miljoen kamernachten biedt. Hij zei dat de volgende kabinetsvergadering op 14 juni naar verwachting de implementatie van de verlengde fase zal goedkeuren.

De vierde fase liep van 1 februari tot 31 mei. Niet alle kamers onder de regeling waren echter volgeboekt, waardoor er een stukje budget overblijft dat nu wordt toegewezen voor verlenging van de fase.

De website van de regeling (www.เราเที่ยวด้วยกัน.com) wordt geactualiseerd om te voldoen aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens die sinds 1 juni van kracht is.

Reizigers die accommodatie boeken, komen in aanmerking voor een overheidssubsidie ​​van 40% op kamerprijzen, welke zijn beperkt tot 3.000 Baht per nacht en 10 nachten per persoon.

Ze hebben ook recht op een subsidie ​​van 40 procent op voedsel tot 600 baht per dag, evenals een subsidie ​​van 40 procent op vliegtickets met een maximum van 3.000 Baht per passagier en twee personen per hotelkamer.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!