De Mercedes-Benz van de filantroop uit Chanthaburi zorgt voor loterijwaanzin in Noordoost-Thailand 

ROI ET:- De vrijgevigheid van een rijke filantroop uit Chanthaburi leidde tot een loterijwoede in de provincie Roi Et. De weldoener schonk een gloednieuwe Mercedes-Benz ter waarde van 2.540.000 baht, aan een gerespecteerde monnik, Phra Khru Udompanyasarn van Wat Ban Nong Ruea in Roi Et.

Het kenteken van het voertuig is nu een populaire keuze geworden voor loterijliefhebbers, in de hoop rijk te worden tijdens de trekking op 16 oktober.

De Mercedes-Benz met rood kenteken, voorzien van kenteken CH6520 uit Bangkok, werd vandaag aan de tempel overhandigd. Phra Khru Udompanyasarn, algemeen erkend vanwege zijn medeleven en leringen, was een leerling van de beroemde Luang Pu Khun van Wat Ban Rai. De schenking van de auto veroorzaakte opschudding onder de lokale bevolking, die geloofde dat het kenteken geluk zou kunnen brengen.

Leden van het tempelcomité en discipelen hielden een speciale ceremonie, waarbij ze boeddhistische mantra’s zongen voor zegeningen. De aanwezigen riepen tijdens de schenkingsceremonie van de auto de goden en heilige entiteiten van de tempel aan.

Veel loterijliefhebbers die bij het evenement aanwezig waren, maakten van de gelegenheid gebruik om het kenteken van de auto te noteren voor de komende trekking, dit in de overtuiging dat deze veelbelovende gelegenheid hun geluk zou kunnen vergroten.

Een lokale bezoeker onthulde dat hij speciaal vanuit Ban Na Saeng naar Roi Et was gereden om loten te kopen met het kenteken van de auto erop. Hij geloofde dat het getal hem geluk zou brengen, zoals hij er eerder van had gedroomd.

Hij droomde dat iemand hem adviseerde de nummers 95 en 20 te kopen, die toevallig overeenkwamen met de laatste twee cijfers van het kenteken van de auto, zo las uw nieuwsbeer in het Thaise KhaoSod.

Een lokale loterijverkoper deelde mee dat de loten met het kenteken van de auto bijna uitverkocht waren en dat er uiteindelijk nog maar één lot over was. Uiteindelijk kwam er echter een koper die het laatste kaartje kocht, waardoor de stand van de verkoper volledig uitverkocht was.

De kaartjesverkoper wenste de koper veel succes, wat bijdroeg aan de vrolijke sfeer rond het loterijgebeurtenisevenement.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!