Politie in Centraal-Thailand onderneemt actie tegen de bestuurder van een ‘overbeladen” vrachtwagen

SUPHANBURI:- Een zeswielige vrachtwagen met daarop tientallen lege olievaten is door de politie in de provincie Suphanburi staande gehouden vanwege de manier waarop de lading werd vervoerd. De laadvloer van de vrachtwagen was volledig beladen met lege olievaten van 200 liter, met een geïmproviseerd verlengstuk aan de achterkant om er nog tientallen extra te kunnen vervoeren.

Kolonel Krit Chansawang, politiecommandant van de politie van Suphanburi en verantwoordelijk voor het verkeer, trof de vrachtwagen op een weg aan die naar de provincie Chai Nat leidt en gaf zijn manschappen de opdracht de vrachtwagen te onderscheppen.

De bestuurder werd beschuldigd van roekeloos rijden op een manier die medeautomobilisten en voetgangers in gevaar kon brengen. Volgens de Facebook-pagina van de politie van Suphanburi kreeg hij een boete voor deze overtreding.

Krit zei vrijdag dat hij opdracht had gegeven de vrachtwagen staande te houden en de chauffeur te arresteren, omdat het voertuig was aangepast om op een gevaarlijke manier meer vracht te vervoeren.

Het beleid van politie in Suphanburi is uiterst streng voor vrachtwagens die hun laadlimiet overschrijden en hun lading vervoeren op een manier die anderen op de weg in gevaar zou kunnen brengen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

2 gedachten aan “Politie in Centraal-Thailand onderneemt actie tegen de bestuurder van een ‘overbeladen” vrachtwagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!