De bierbars in de open lucht in Pattaya staan ​​op het punt weer te openen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De exploitanten van bierbars in Pattaya willen dat de overheid hun openluchtfaciliteiten heropent, omdat ze een lager risico op coronavirus vormen dan go-go-bars en nachtclubs met airconditioning.

Khun Prinn Panitchpakdi, vice-voorzitter van de Democratische Partij en directeur van de Confederatie van exploitanten van nachtamusement, heeft de petitie doorgestuurd.

De federale regering riep op tot onmiddellijke beëindiging van algemene sluitingsbevelen en zei dat alleen plaatsen waar Covid-19-gevallen kunnen worden getraceerd, moeten worden gesloten en dat werknemers 14 dagen in quarantaine moeten worden geplaatst.

Khun Damrongkiat Pinitkarn, secretaris van de Pattaya Entertainment & Tourism Association, zei vorige week dat hij persoonlijk van mening is dat bars in provincies met hoge Covid-19-transmissiesnelheden zoals Bangkok niet heropend mogen worden.

Kleine baruitbaters op Pattaya Beach Road willen dat de overheid ze weer opent. In gebieden zoals Pattaya en Chonburi met een laag aantal gevallen, zouden locatiesluitingen echter alleen van toepassing moeten zijn op bedrijven waarnaar gevallen kunnen worden getraceerd.

Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA heeft maandag de petitie van de industrie afgewezen en stelt dat operators de regering moeten laten zien hoe ze kunnen heropenen en geen clusters van Covid19 infecties worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!