De TAT ontkent dat alleen wettelijk getrouwde buitenlanders en Thais hotelkamers op Phuket mogen delen

~EEN BOTERBRIEFJE HALEN~
(Gaan trouwen)

BANGKOK:- De toeristische autoriteiten van Thailand heeft gisteren alles uit de kast gehaald om de berichtgevingen dat buitenlanders die in het kader van het “Sandbox”-project in Phuket gaan verblijven wettelijk getrouwd moeten zijn om een ​​slaapkamer te delen met een Thaise staatsburger te ontkrachten.

De Thaise media had eerder gemeld dat hotels in Phuket onder het SHA+-programma buitenlanders die niet wettelijk getrouwd niet toestaan ​​om samen een kamer te delen.

Ze zouden een zgn. “jot thabian” moeten laten zien of uw huwelijk wettelijk laten registreren om tot dezelfde kamer te worden toegelaten.

Dit kan gevolgen hebben voor veel mensen die in boeddhistische dorpen zijn getrouwd, maar van wie het huwelijk niet wettelijk is geregistreerd.

De media citeerden Khun Bhummikiit Raktaengam, hoofd van de toeristische associatie van Phuket, die namens de hotels sprak.

“Als buitenlanders arriveren met een vriend, minnaar of sekspartner, mogen ze niet bij elkaar blijven.”

Volgens een verklaring werd de voorzitter van de vereniging, Khun Bhummikiit Ruktaengam, is de berichtgeving verkeerd geïnterpreteerd in een interview met Thaise media.

De laatste verklaring luidt: “Om misverstanden of verwarring over deze kwestie te voorkomen, worden alle partijen verzocht te wachten op een bericht in de Royal Gazette”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: ThaiVisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!