Dappere eigenaar van een goudwinkel in Noordoost-Thailand laat het er niet bijzitten en vecht terug!

KORAT:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke las in Thai Rath het bericht dat een eigenaar van Yaowarat goudshop in Lotus Pak Chong in Nakhon Ratchasima, achter man met een helm aanging, die hem eerder met een pistool had bedreigd en er uiteindelijk met 68 baht aan goud vandoor ging uit zijn goudshop in het Lotus Pak Chong winkelcentrum

De goudrover probeerde een motorfiets van een vrouw af te pakken, maar zo slim als zij was, griste zij de contactsleutel uit het slot en ging vandoor, onderwijl schoot hij met zijn pistool op de 38-jarige juwelier, khun Weerawat, die in zijn ribben geraakt.

De inmiddels gealarmeerde politie was super snel ter plaatse en hadden de 35-jarige overvaller met buit en al te pakken. Het zou gaan om de uit Nakhon Sri Thammarat afkomstige khun Prakit gaan. Hij werd aangehouden naast een koffieautomaat nadat hij de weg naar McDonalds was overgestoken.

De politie vond aanwijzingen dat er veel schoten waren gelost.  De verdachte was in het bezit van een 9 mm pistool.

Moed lijkt in de familie van juwelier Weerawat te zitten!
Zijn oudere broer Ditthawat, 40, werd neergeschoten bij een gewapende overval op zijn goudwinkel met dezelfde franchisenaam in Big C, op slechts 500 meter afstand. Die overval destijds werd gedaan door een politie-korporaal – Anucha, 25 – die zich voordeed als bezorger. Óók hij werd toen snel in hechtenis genomen samen met 3,6 miljoen aan gouden sieraden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: ThaiRath 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!