Thaise man meldt zich op het politiebureau van Pattaya over het feit dat zijn vrouw naar verluidt door minnaar is ontvoerd

PATTAYA:- Een bezorgde 39-jarige echtgenoot heeft op het politiebureau aan de Beach Road van Pattaya een proces-verbaal laten opmaken en beweerde dat zijn vrouw was ontvoerd door haar met een mes zwaaiende minnaar.

Khun A (alias), een Thaise echtgenoot, heeft zich in afgelopen nacht om 01:30 bij de wachtcommandant aangemeld om aangifte van ontvoering te doen, hij  beweerde dat zijn 28-jarige vrouw, Ploy (alias), was ontvoerd door een man, die hij beschreef als zijn minnaar van de vrouw.

Khun A herkende de minnaar als “Aun”. Hij zou vanmorgen vroeg zijn vrouw hebben ontvoerd uit hun kamer in Soi Kor Phai in Pattaya. Het slachtoffer zei dat de verdachte hem met een mes heeft bedreigd voordat hij zijn vrouw op een motor wegvoerde. Hij was twee jaar getrouwd met zijn vrouw, zo verklaarde A.

Voor de ontvoering was het slachtoffer meestal buiten de stad om zijn zaken te doen terwijl zijn vrouw in Pattaya verbleef.  A gaf toe dat hij wist dat zijn vrouw een geheime affaire had met Aun, maar hij bleef puur uit liefde bij haar slapen. Zijn vrouw werd echter herhaaldelijk geslagen door haar minnaar, mede daardoor was zij van plan om hem te verlaten voordat ze werd ontvoerd.

Het slachtoffer maakte zich grote zorgen om zijn vrouw. Hij vroeg de politie van Pattaya om de verdachte zo snel mogelijk op te pakken voordat er iets aan de hand was. Op het moment van schrijven kan de politie de verdachte en de vrouw nog steeds niet traceren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!