Buitenlander in Pattaya gearresteerd voor het stelen van twee flessen sterke drank en beweert dat hij heimwee heeft en teruggestuurd wil worden naar zijn land

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een nog niet-geïdentificeerde buitenlandse man werd gisteren, 28 juni 2021, gearresteerd in Pattaya nadat hij naar verluidt twee flessen sterke drank had gestolen uit een plaatselijke winkel en op de vlucht was geslagen, wat leidde tot een achtervolging tussen de winkelbediende, lokale dorpelingen en de buitenlander en uiteindelijk leidde tot de arrestatie  van de buitenlandse man.

Het voorval vond rond 17.00 uur in de buurt van Soi 6/1 Moo 10 in de deelgemeente Nongprue plaats. Politieluitenant Pisit Sincharoonsak, van het politiebureau van Nong Prue, was de eerste die ter plaatse was, samen met onze razende reporter “Snelle Jelle”.

Een buitenlandse man met een rugzak die weigerde zijn naam, nationaliteit of identificatie te geven, werd zittend op de grond aangetroffen met meerdere bewoners om zich heen. De winkelbediende had hem met de bewoners kunnen aanhouden.

De man had verschillende kneuzingen aan een van zijn benen, naar verluidt veroorzaakt door een val door een woondak terwijl hij probeerde te vluchten voor lokale dorpelingen en de winkelbediende.

De man werkte, ondanks het feit dat hij zich niet bekend wilde maken wel mee met de politie en kreeg eerste hulp op de plaats van het incident voordat hij later werd overgebracht naar een plaatselijk politiebureau voor verdere verwerking.

De 20-jarige Nipitphon Umita, een bewoner van een van de nabijgelegen huizen en een getuige, vertelde tegen “Snelle Jelle” dat hij de man over het dak van zijn huis had horen rennen toen de buitenlander er naar verluidt door viel en zijn been verwondde.  De buitenlandse man liep vervolgens naar verluidt het huis uit waar veel dorpelingen en winkelbedienden zich hadden verzameld om zijn pad te versperren en ging kalm op de grond zitten wachten op de politie van Nongprue.  Khun Nipitphon beweerde dat de man in totaal drie daken had beschadigd.

De buitenlandse man vertelde de politie ter plaatse, dat hij heimwee had en teruggestuurd wilde worden naar zijn eigen land en gepakt wilde worden.  Hij weigerde zich echter onmiddellijk te identificeren of enige vorm van identificatiedocumenten te verstrekken.

De politie zal kijken of de winkel en dorpelingen die hun dak hadden beschadigd, verdere aanklachten willen indienen en de man blijft momenteel in politiehechtenis terwijl ze werken aan het identificeren van hem en zijn huidige immigratiestatus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!