Koh Larn gaat de heropening van Pattaya voor toeristen testen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Koh Larn voor de kust van Pattaya zou in de nabije toekomst voor buitenlandse toeristen open kunnen gaan.

Terwijl Thailand zich voorbereidt om tegen oktober weer open te gaan voor buitenlandse toeristen, zal het dit eiland dienen als proefproject voor de heropening van het gebied.

De burgemeester van Pattaya, Khun Sontaya Khunpluem, zegt dat de stad voorstander is van het 120 dagen durende heropeningsplan van de Thaise regering, een doel dat eerder deze maand door premier Prayut Chan-o-cha werd aangekondigd.

Er is echter géén voorgestelde heropeningsdatum gemeld, maar eerdere verschenen krantenpublicaties vermelden dat Pattaya in september gaat heropenen.  Er is een vaccinatiecampagne gelanceerd op het eiland in een poging om 70% van de mensen op het eiland te inenten, een vereiste voor heropening.

Het proefproject voor de heropening van Koh Larn is opgenomen in een economisch en toeristisch herstelplan voor Pattaya, dat tijdens de pandemie hard werd getroffen door het gebrek aan buitenlandse toeristen, zegt de burgemeester.

Lokale functionarissen zijn van plan het binnenlands toerisme in het gebied nieuw leven in te blazen voordat het weer opengaat voor internationale toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: National News Bureau of Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!