Inwoner Pattaya slaat alarm na het vinden van een 30 kilo zware Python in zijn garage

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Gisteren is er in het donkerte van de vroege morgen een 30 kilo zware python in de garage van een bewoner in Pattaya gevangen.

De slangenvangdienst van Pattaya werd rond 01:00 uur op de hoogte gebracht van de python in een tweedehands autowinkel en woning in Nongprue. Binnen de kortste keren kwamen zij ter plaatse en vonden een vier meter lange python in de garage van het huis.

Het duurde ongeveer 15 minuten om de python te vangen die ongeveer 30 kilogram woog volgens de slangenvangers.

De 63-jarige Khun  Suchart Suwachart, de huis- en winkeleigenaar, vertelde tegen de lokale pers: “Ik hoorde mijn hond woedend blaffen in de garage waar hij slaapt terwijl ik binnen aan het relaxen was.  Ik kwam naar buiten en ontdekte de python.  Dat is buiten mijn competitie om aan te pakken, dus ik heb meteen reddingswerkers om hulp gevraagd.”

De slangenbehandelaars vertelden verslaggevers dat de slang geen schade zal oplopen en zal worden vrijgelaten in een onbewoond bos ergens dieper in het gebied van Chonburi.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!