Brug op de Udom Suk Road in Bangkok ingestort als ‘gevolg van watererosie’

BANGKOK:- Een brug die zaterdag op Udom Suk Road instortte, is waarschijnlijk ondermijnd tijdens lopende bouwwerkzaamheden, volgens de gouverneur van Bangkok, Aswin Kwanmuang.

Khun Aswin legde uit dat er in de buurt een waterbeheergebouw word gebouwd als onderdeel van het Nong Bon-afvoertunnelproject in het zuidoosten van de stad.

De brug over Khlong Kled tussen de districten Prawet en Bang Na werd gesloten voor verkeer nadat deze zaterdag rond 16.00 uur begon in te storten.  Stadsbeambten en politie blokkeerden de toegang tot de brug toen een rijstrook naar beneden zakte, waardoor een grote scheur in het midden van de weg ontstond.

De verkeerspolitie heeft het verkeer op alternatieve routes omgeleid. Weggebruikers die op de Udom Suk-route naar Srinakarin Road reden, kregen de opdracht om linksaf Soi Udom Suk 51 in te slaan, terwijl voertuigen die op de Bangna-Trat Road-route reden rechtsaf Soi Udomsuk 56 in moesten.

Uit het eerste onderzoek bleek dat er water in een tunnel onder de brug was gelekt, waardoor de fundering werd ondermijnd en de brug instortte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!