220 Thaise tieners in illegaal geopende uitgaansgelegenheid in Saraburi gearresteerd

SARABURI:  Een groep van 220 tieners werd deze morgen in alle vroegte In een beroemde lokale uitgaansgelegenheid in het Nong Khae-district van de provincie Saraburi gearresteerd, de jongeren zouden zich schuldig gemaakt hebben aan samenscholing, het overtreden van de Covid19 maatregelen en het gebruik van illegale drugs.

Een lid van arrestatieteam van de politie Nong Khae, welke onder bevel van de provinciale politie van Saraburi bij de uitgaansgelegenheid arriveerde, liet weten dat de gelegenheid eerder door de autoriteiten van Huai Sai-subdistrict waren verordend te sluiten. Deze inval kwam tot stand nadat ze waren gewaarschuwd door een anonieme bezorgde burger die bang was voor de verspreiding van Covid19 virus, hij of zij maakte bij de politie bekend dat er een grote groep tieners was die zich met drugs en alcohol onder luide muziek aan het vermaken waren.

Bij inspectie werden jonge mannen en vrouwen aangetroffen  die op de muziek dansten en drugs gebruikten zonder sociale afstand te nemen of maskers te dragen volgens de huidig geldende Covid19 maatregelen in Saraburi en Thailand.  De politie van Nong Khae verklaarde dat veel klanten haastig probeerden drugs weg te gooien en weg te vluchten zodra de politie in zicht kwam.

Ongeveer 220 mensen, voornamelijk tieners, werden aangehouden en naar het politiebureau van Nong Khae gebracht voor een eerste achtergrondcontrole, terwijl een aantal e-sigaretten en verschillende soorten verdovende middelen in beslag werden genomen, waaronder ketamine en crystal methamfetamine.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!