šŸŽ„ | Verschillende boten raakte beschadigd en sommige zelfs gezonken storm die op het strand van Pattaya flink huishield

PATTAYA:- De gemeentewerkers van de kustplaats zijn weer de stranden opgestuurd om de rommel op te ruimen, naast aangespoelde boeten en boten die beschadigd waren, sommige boten zouden ook zijn gezonken.

De stranden van Pattaya, zo ook die van Jomtien hebben het deze week zwaar te verduren gehad, vƩƩl strandmeubilair lag verspreid over de stranden, de eigenaren van speedboten zochten tevergeefs naar hun vaartuigen, terwijl sommige moedeloos aan het wachten waren tot hun boot geborgen kon worden.

Een catamaran sloeg in de buurt van South Pattaya Walking Street tegen een restaurant in zee kapot.

Khun Watchara Wachiranuntakul, een speedboot-eigenaar vertelde tegen ā€œSnelle Jelleā€ onze razende reporter dat hij probeerde naar het strand te rijden om zijn speedboten op te halen die in zee voor anker lagen,  maar het verkeer was zo slecht dat hij niet op tijd zijn eigendommen in veiligheid kon brengen. Uiteindelijk verloor Watchara een schatting van enkele honderdduizenden baht aan schade.

De burgemeester van Pattaya, Khun Poramase Ngampiches, onthulde nadat de storm was gaan liggen dat er vijf boten op het strand geworpen waren en dat er in totaal vier speedboten waren gezonken. 

Hij had de bevoegde ambtenaren al opdracht gegeven om het strand schoon te maken en alle gezonken boten zo dringend mogelijk te bergen om de binnenkomende toeristen tijdens dit vijfdaagse weekend te vergemakkelijken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!