Politie lost 30 schoten op vermoedelijke kinderverkrachter in centraal Thailand

AYUTTHAYA:- De Thaise politie heeft een man doodgeschoten die werd gezocht op verdenking van verkrachting van een kind.  De politie stond op het punt de man te arresteren toen hij naar verluidt een pistoolschot op de politie loste.  

Als reactie vuurde de politie onmiddellijk meer dan 30 schoten af ​​op de auto van de man, waarbij hij op slag dood was bij een benzinestation in de provincie Phra Nakhon Si Ayutthaya in centraal Thailand.

Volgens medewerkers van een tankstation in het district Lat Bua Luang reed de man in een zwarte Honda Jazz-auto het tankstation binnen.  De auto heeft ongeveer 15 minuten voor het toilet geparkeerd toen 2 politieauto’s op het station arriveerden en ernaast parkeerden.

De medewerkers zeiden dat toen de politie uit auto stapte, waarop de man vanuit de auto een pistoolschot op de politie afvuurde.  In “zelfverdediging” vuurde de politie meer dan 30 schoten af ​​op de auto van de man, waarbij hij op slag de dood vond.  

 De politie vond het lichaam van een 39-jarige man uit de provincie Suphan Buri in de auto en verzamelde gedurende meer dan 3 uur bewijs.  In totaal werden meer dan 30 schoten op de man gelost, waarvan ongeveer 20 zijn lichaam raakten, aldus de politie.

De man werd gezocht op grond van twee arrestatiebevelen van de provinciale rechtbank van Suphan Buri, een voor het verkrachten van een kind onder de 15 jaar en een ander voor het wegnemen van een kind onder de 15 jaar van hun ouders voor zedendelicten.

De politieagenten die de vermoedelijke kinderverkrachter hebben neergeschoten, zijn “buitengewone” politieagenten van de opsporingseenheid van de provinciale politie van Suphanburi.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!