UPDATE | De rattenplaag in het Din Daeng gebied van Bangkok wordt te vuur en te zwaard bestreden 

BANGKOK:- De medewerkers van de gemeentelijke ongediertebestrijding hebben in de afgelopen week met hun rattenvallen in een Din Daeng-woonflat in de wijk Huay Kwang in Bangkok gevangen. De rattenbestrijding kwam op gang naar aanleiding van klachten van bewoners.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/%f0%9f%8e%a5-ratten-zo-groot-als-katten-nemen-het-district-din-daeng-in-bangkok-over-bewoners-verre-van-blij/

De gemeentelijke ongediertebestrijding stuurde haar medewerkers naar de flat in het Din Daeng 5-gebouw om ratten te vangen, dit nadat lokale bewoners op 7 juli een klacht hadden ingediend bij de NHA en de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) dat het gebouw vergeven was met een leger van meer dan 100 ratten.

Ambtenaren zeiden dat de afgelopen week 118 ratten werden gevangen en overgedragen aan het districtskantoor van Din Daeng om deze een kopje kleiner te maken.

De ongedierteverdelgers lieten bij mondje van hun voorman weten dat ze samen met de bewoners van de flat en BMA-functionarissen komende maandag een grote schoonmaakdag in het gebouw zouden houden om te proberen rattennesten te lokaliseren en te elimineren. Óók zouden de omliggend flats op ongedierte gecontroleerd gaan worden.

Een bewoner van de flat zei donderdag dat nadat ambtenaren kwamen om de ratten te vangen, het aantal knaagdieren sterk was gedaald.  Hij zei dat omwonenden ook overgebleven voedsel in vuilnisbakken in hun flat stopten in plaats van ze buiten te gooien, dit om te proberen de rattenplaag te verminderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!