🎥 UPDATE | Drie verdachte Thaise mannen die betrokken waren bij de “gewelddadige vechtpartij” bij de Tree Town Markt in Pattaya gearresteerd

PATTAYA:- Drie hoofdverdachten die betrokken waren bij de “gewelddadige vechtpartij” bij de Tree Town Markt Soi Buakhao, waarbij op afgelopen zondag één persoon om het leven kwam, zijn gearresteerd.

De politie van Pattaya heeft drie verdachten geïdentificeerd die werden beschreven als khun Boy Sukkeephon alias “Arm” 32, uit Banglamung, Khun Niwat Prakong alias “Wat” 51, en Khun Niphon Prakong alias “Gab” 24, beide uit Phra Nakhon Si Ayutthaya  .  Wat en Gab zijn vader en zoon, terwijl Boy naar verluidt hun werkgever is.

Voorafgaand aan hun aanhouding waren er arrestatiebevelen door de provinciale rechtbank van Pattaya tegen de drie verdachten uitgevaardigd.

Volgens de politie van Pattaya was Khun Boy de persoon die Khun Narawit zou hebben doodgestoken.  Boy heeft naar verluidt toegegeven dat hij dit heeft gedaan, maar beweert zelfverdediging.  Boy vertelde de politie van Pattaya dat Narawit zijn ouders had gedreigd met schade en hem en zijn familie ernstig had beledigd.

De politie liet weten dat alle drie verdachten worden beschuldigd van opzettelijke moord, lichamelijk letsel met ernstige verwondingen en de dood tot gevolg, en het illegaal dragen van wapens in het openbaar.

Alle drie de verdachten hebben alle aanklachten ontkend en beweren zelfverdediging.  Ze hebben ook geweigerd aan een reconstructie van de misdaad mee te werken. De politie heeft borgtocht geweigerd vanaf het moment van schrijven, terwijl het onderzoek doorgaat en alle drie de mannen zitten momenteel in hechtenis.

Het exacte motief achter het meningsverschil wordt nog onderzocht, voegde de politie van Pattaya toe, hoewel het leek te zijn voortgekomen uit een geschil over zaken met betrekking tot tewerkstelling voor beveiligingswerk voor lokale bedrijven.  De twee groepen die een geschil hadden, kwamen overeen om elkaar in het centrale deel van Tree Town te ontmoeten voor een discussie over het probleem, maar de situatie escaleerde in persoonlijke bedreigingen tegen de families van individuen en vervolgens in fysiek geweld.

De politie van Pattaya heeft scherpe kritiek geuit op de acties van de betrokken partijen, waarbij ze opmerkten dat deze plaatsvonden in het bijzijn van tientallen toeristen in één van de drukste gebieden van Pattaya en volgens hen de reputatie van de stad schaden.  Luitenant-kolonel Krikrit Saiwana verklaarde zelfs dat de vechtpartij de, in zijn woorden, gezinsvriendelijke reputatie van Pattaya had geschaad.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!