🎥 | Politie Pattaya begint met hernieuwd optreden tegen illegaal motorracen

PATTAYA:- Naar verluidt hebben zich in de afgelopen dagen meer dan 100 motorracers uit de centrale en noordoostelijke delen van Thailand in de omgeving van Pattaya verzameld, wat ertoe leidde dat de politie van Pattaya 20 illegale motorfietsen in beslag nam en een hardhandig optreden begon.

Een team van de politie van Pattaya onder leiding van hoofdcommissaris Kunlachart Kunlachai heeft in het afgelopen weekend een aantal motorracers nabij Pattaya Beach aangepakt.

Kolonel Kunlachart vertelde: “We werden door anonieme bezorgde burgers op de hoogte gebracht dat motorracers uit de centrale en noordoostelijke delen van Thailand deze week een bijeenkomst / evenement hielden in de buurt van het strand van Pattaya en heb onmiddellijk proactieve maatregelen ingezet om dit te stoppen.”

“Op basis van de tip ontdekten we inderdaad dat er meer dan 100 motorracers in de omgeving van Pattaya Beach hadden verzameld, 20 motorrijders waren niet in staat om de juiste documentatie voor hun voertuigen te overleggen en hadden veel illegale aanpassingen en aanpassingen die in strijd waren met de Thaise wet. Daarbij zijn twintig motoren in beslag genomen.”

“We blijven hard optreden tegen motorracen en illegaal aangepaste motorfietsen in de omgeving van Pattaya. Officieren hebben de opdracht gekregen om personen aan te houden die verdacht worden van het hebben van illegaal aangepaste fietsen en als dit het geval blijkt te zijn, zal de fiets in beslag worden genomen en kan deze alleen worden teruggegeven als alle illegale aanpassingen op kosten van de eigenaren zijn verwijderd, zo besloot Kolonel Kunlachart zijn persverklaring.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The PattayaNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!