🎥 | Laotiaanse man in Pattaya opgepakt voor vermeende beroving van pompbedienden

PATTAYA:- Een Laotiaanse man is gisteren gearresteerd voor de vermeende overval op twee pompbedienden in Pattaya. Zijn handlanger is nog voortvluchtig. Het incident vond plaats op 8 augustus bij het Bangchak-benzinestation tegenover Pattaya City 7 School aan Sukhumvit Road in het Banglamung-district van Chonburi.

Twee daders arriveerden op het bureau op een witte Honda PCX-motor zonder kenteken. Ze haalden vervolgens een pistool tevoorschijn en bedreigden twee vrouwelijke pompbedienden, de 25-jarige Khun Narumon Samart, en de 25-jarige Khun Thanyaporn Sangboonnang, 25, grepen hun geldbuidels en gingen er vandoor.

De buidels bevatten 870 baht aan contant geld en enkele items. De twee vrouwen deden vervolgens aangifte bij de politie van Pattaya na hun beangstigende ervaring.

Na onderzoek kon de politie van Pattaya snel de twee verdachten identificeren. De eerste man was een 30-jarige  Laotiaanse man, alleen geïdentificeerd als Mr. Khem, en de tweede was een 22-jarige Thaise man, alleen geïdentificeerd als Khun Ton. De politie heeft de achternamen van beide mannen geheim gehouden in afwachting van een lopend onderzoek.

De politie volgde Mr. Khem naar zijn werkplek, een tourbusbedrijf in Pattaya. Agenten lieten hem zijn werkplek verlaten voordat ze hem aanvielen om hem te arresteren.

Tijdens het verhoor bekende Mr.  Khem zijn misdaad en bekende hij dat hij illegaal Thailand was binnengekomen via een natuurlijke route door de Mekong rivier in de provincie Nakhon Phanom, samen met zijn moeder, sinds hij vijf jaar oud was.

Naast beschuldigingen van diefstal, wordt Mr. Khem ook beschuldigd van het zonder toestemming binnenkomen van het land.

De politie is nog op zoek naar de overgebleven verdachte. Het is echter onduidelijk of zijn werkgever zal worden aangeklaagd voor het aannemen van een illegale arbeidsmigrant.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: 77khaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!