🎥  | De politie van Chonburi waarschuwt voor een dief in damesondergoed in de omgeving van Bang Saen vrij rondstruint

CHONBURI:- Eerder deze week werd een dief middels CCTV beelden op heterdaad betrapt terwijl hij naar verluidt vrouwenondergoed uit een huis in Bang Saen wegnam.

De 31-jarige huiseigenaresse werd door de politie alleen genoemd als khun Bee, die aangifte deed bij de politie van Sanesuk. Ze vertelde de politie: “Ik woon in een woonwijk in hetsubdistrict van Sanesuk, in de buurt van Bangsaen.”

“Op 6 februari rond 5 uur in de morgen stal een mannelijke dief in totaal twaalf damesslipjes van mij die aan een waslijn hingen te drogen waarna hij wegreed. Dit is de derde keer dat ondergoed is gestolen in het gebied op basis van gesprekken met buren in de gemeenschap, zo vertelde khun Bee.

“Ik ben bang dat deze persoon een gestoord persoon is. Hij moet snel gepakt worden,” zo verklaarde Khun Bee tijden het uiten van haar mening.

CCTV-beelden werden getoond aan de redactie van deze krant getoond en kreeg toestemming om te publiceren, waaruit blijkt dat een mannelijke verdachte inderdaad damesondergoed selecteert en van de waslijn trekt.

Kolonel Pattana Robroo, politiechef van Sanesuk, zei tegen de journalisten : “We controleren de camerabeelden om de verdachte zo snel mogelijk te vinden. We zijn ons ervan bewust dat dit eerder is gebeurd en dat de verdachte een veelpleger is.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!