Politie Pattaya doet onderzoek naar onbekende man, die dood op het strand van Koh Larn werd aangetroffen 

KOH LARN:- Een nog onbekende buitenlandse man, vermoedelijk in de dertig en mogelijk de Russische nationaliteit, is gistermiddag dood aangetroffen op een strand bij Koh Larn.

De politie van Pattaya werd in de loop van de morgen op de hoogte gebracht van een stoffelijk overschot dat door een plaatselijke bewoner op Tien Beach was gevonden.

De politie kwam ter plaatse om het lichaam van een buitenlandse blanke man met een geschoren hoofd op het strand te vinden. De man droeg twee T-shirts, waarvan één met een groot symbool van de Russische marine erop, waardoor de politie van Pattaya vermoedde dat de buitenlander mogelijk de Russische nationaliteit had. De man was naakt vanaf zijn middel.

Er werden wonden gevonden in de buurt van zijn rechteroog en wenkbrauw, samen met opgedroogd bloed. Op een paar meter afstand van de overleden man lag herenondergoed en een enkele schoen. Er were geen portemonnee of identiteitsbewijs gevonden. 

De wonden werden door de politie als “interessant” beschreven, maar de agenten waren niet in staat om onmiddellijk de doodsoorzaak vast te stellen en of er kwaad opzet in het spel was, hoewel ze zeiden dat ze hun onderzoek snel zouden afronden.

Kolonel Kunlachart Kunlachai, de hoofdcommissaris van de stadspolitie Pattaya, die persoonlijk op de scène reageerde met een uitzending van agenten, vertelde tegen de pers: “Er zal autopsie worden uitgevoerd om zijn doodsoorzaak te vinden terwijl het onderzoek voortgaat om de man te identificeren. We sluiten op dit moment niets uit, maar moeten het lichaam verder onderzoeken en nader onderzoek doen in de nabije omgeving. Ook willen we toeristen adviseren om bewust te zijn van hun omgeving en niet te veel alcohol te drinken. We zullen in dit geval verdere details communiceren.”

Uw nieuwsbeer merkt op dat dit artikel in ontwikkeling is en zal updates verstrekken als en wanneer deze beschikbaar komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!