🎥 | De Nijmeegse Arnold Ruijs biedt Thais buitenkansje aan voor ruim 3 miljoen euro

HUA HIN:- Ook toe aan rust? Ga naar Thailand. Veel landgenoten gingen u reeds voor. Wie op zoek is naar een Thais woonpaleis kan in Hua Hin terecht. In Hua Hin West staat dit ‘stulpje’ te koop met maar liefst 11 slaap- en badkamers, 2500 m2 woonoppervlakte, 11.200 m2 land, een eigen vijver, een enorm groot zwembad (met een dinertafel in het water), een apart gastenverblijf en een ‘maidshouse’ voor het personeel en nog heel veel meer.

Dat alles voor de vraagprijs van 118 miljoen Baht, dat is een dikke 3,2 miljoen euro. Maar daar heb je dan ook wat voor.

De oase in Hua Hin wordt aangeboden door de bijzondere Nederlandse makelaar Arnold Ruijs, die vol enthousiasme het woonpaleis aanprijst in een video op YouTube. 

De huidige eigenaar is een ondernemer in ruste en wil er kennelijk vanaf. De enorme villa is van alle gemakken voorzien, inclusief een enorme vleugel, terrassen en een eigen brug over de vijver, die grenst aan het huis.

,,Het is absoluut spectaculair”, aldus Arnold. Hij maakte dit filmpje. ,,Het is alsof je in een 5-star hotel verblijft.”

Vorig jaar ging Arnold Ruijs nog de buhne op als een heuse Elvis Presley. Als organisator van een golfevent van de plaatselijke rotary in Hua Hin is hij ook actief.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Olleke Bolleke in Thailand 
Content: redactie 
Bron: ditjesendatjes.nl

Eén gedachte over “🎥 | De Nijmeegse Arnold Ruijs biedt Thais buitenkansje aan voor ruim 3 miljoen euro”

  1. Wellicht kan Ruijs een kwantje doen bij bij Harry Mens en zijn waren daar aanprijzen, samen vriend van de show Ratelband.
    Wel de bijsluiter lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!