De hoofdstad van Thailand door TripAdvisor gerangschikt als 13e beste voedselbestemming ter wereld 

BANGKOK:- De plv. secretaris-generaal van de premier en waarnemend regeringswoordvoerder Anucha Burapachaisri lieten weten, dat premier generaal Prayut Chan-cha in zijn nopjes was, dat de hoofdstad van Thailand de TripAdvisor Travellers’ Choice Awards gewonnen had en staat momenteel  op de 13e plaats van ’s werelds beste voedselbestemmingen.

De beoordeling is gebaseerd op de kwantiteit en kwaliteit van beoordelingen die reizigers het afgelopen jaar hebben achtergelaten op het digitale reisplatform TripAdvisor.  

Bangkok staat ook op de tweede plaats van de ASEAN-steden in deze TripAdvisor-compilatie.   TripAdvisor omschrijft Bangkok als de stad met: Gouden paleizen, drijvende markten, majestueuze met porselein beklede torens… Je hebt nog nooit een hoofdstad gezien zoals Bangkok.  

Bezoek Pratunam of Siam Square voor chique winkels en ontspan daarna in Dusit’s European Gardens.  Thon Buri is de thuisbasis van de indrukwekkende Wat Arun-tempel en Phra Nakhon is de thuisbasis van de Wat Phở-tempel van de liggende Boeddha.  

Proef kleefrijst met mango bij een eetkraampje voordat je de vergulde pracht van het Grand Palace bewondert.”

De premier sprak zijn vreugde uit over de plaatsing en bedankte de reizigers van over de hele wereld voor hun goede herinneringen aan Bangkok.  De regering streeft ernaar de bestaande charme en culturele diversiteit van Thailand, waaronder sport, kunst en lokale keuken, te versterken om de zachte kracht van het land te promoten.  

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Wochenblitz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!