🎥  | De beroemde cabaretshow van Alcazar in Pattaya draait als een tierelier 

PATTAYA:- Life is a cabaret old chum”, zo zong Liza Minnelli’s personage in de musical Cabaret, en dat is in de deze badplaats aan de oostkust van Thailand niet anders.

Elke stoel raakt uitverkocht in het beroemde Alcazar-theater nadat het voor het eerst in 2 jaar weer open ging.  Dit was mogelijk na de officiële versoepeling van de beperkingen op uitgaansgelegenheden op 1 juni, na een langdurige sluiting als gevolg van de Covid19pandemie, zowel de lokale bevolking als buitenlanders wisten hun weg terug te vinden naar deze beroemde Alcazar Cabaret Show.

Het succes van de heropening overtrof de directeur van Alcazar, de stoutste dromen van Pawin Phettrakul.  Hij had nooit gedroomd dat het theater zo druk zou zijn, met iedere avond de stoelen uitverkocht.  De meerderheid van de aanwezigen waren Indiase, Vietnamese en Zuid-Koreaanse toeristen en Thais.

De Alcazar Cabaret Show is vier dagen per week geopend: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, met één show per dag om 19.00 uur.  Er kunnen meer optredens aan de line-up worden toegevoegd als er meer vraag is.

 Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!