šŸŽ„ | Buitenlanders in Thailand gewaarschuwd voor het niet dragen van mondkapjes

THAILAND:- Buitenlanders in Thailand die geen gezichtsmasker dragen wanneer ze in het openbaar verschijnen, zullen worden vervolgd, zo waarschuwde de woordvoerder van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, khun  Apisamai Srirangson.

Volgens dr. Apisamai hebben veel buitenlanders die sinds de heropening in Thailand zijn aangekomen, gƩƩn mondkapjes gedragen zoals vereist en hebben ze zich ook in groepen en op feesten verzameld.

Dr. Apisamai zei dat dit gedrag had geleid tot meer Covid19 transmissies, zonder daarin specifieker te zijn???

Dr. Apisamai herhaalde de regels met betrekking tot gezichtsmaskers in Thailand en zei dat mensen die in het openbaar of op bijeenkomsten geen gezichtsmasker dragen, mogelijk boetes tot 20.000 baht riskeren, deze regel geldt ook dus voor buitenlandse toeristen.

Het bericht met betrekking tot de vereisten om mondkapjes te dragen, werd ook herhaald aan het einde van de Engelstalige briefing van gisteren van de CCSA.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Reuters 
Content: Olleke Bolleke in Thailand   
Bron: Reuters.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!