Vrouw zat zonder slipje aan, onder de trap in de kamer van de abt van een tempel verscholen

SAMUT PRAKAN:- Lokale bewoners troffen afgelopen woensdagavond een vrouw onder de trap in de kamer van de abt in een tempel in het district Phra Pradaeng aan. De vrouw trachtte zich te verstoppen maar trilde als een rietje.

Ongeveer 100 mensen die in de buurt van Wat Bang Ya Phraek in Bang Ya Phraek Tambon wonen, stormden afgelopen woensdagavond rond 20.30 uur het twee verdiepingen tellende huis van de 65-jarige Phra Samut Prasartporn Mahapunyo binnen.

Ze waren hevig verontwaardigd door berichten dat een vrouw eerder die avond het terrein was opgelopen en niet was weggegaan.  De abt weigerde zijn deur voor het gepeupel te openen totdat de politie arriveerde en hem overhaalde om alsnog de deur te openen.

De abt liet hun zijn huis zien en vertrek dat er geen vrouw bij hem was.  Hij nam mensen mee naar de tweede verdieping waar hij sliep.

Toen de politie een elastische haarband op het bed van de abt liggen en vroegen hem om uitleg.  De abt zei dat hij het gebruikte om hoofdpijn te verlichten en liet zien hoe.

Terug op de begane grond zag de politie een blauwe beha half onder het gewaad van de abt onder de trap liggen. Toen de mantel wegtrokken, vonden ze daar een vrouw gehurkt, trillend en haar gezicht, zo bleek als een doek.

Het volk keerde zich tegen de abt en de vrouw en vervloekte hen boos.  De politie riep versterkingen in om het paar uit de vertrekken van de abt te begeleiden.  Op het terrein werden ook flessen sterke drank gevonden.

De abt werd begeleid naar Wat Song Tham, waar hij uit het klooster werd gezet en vervolgens voor verhoor naar het politiebureau van Samrong Tai werd gebracht.

De politiecommissaris, kolonel Jakrapong Nutpadung, zei dat de abt de nacht bij de vrouw te hebben doorgebracht en ermee instemde het kloosterleven te verlaten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sutthiwit Chayutworakan

Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!