Duitse “Celebrity” beweert op een strand in Thailand beroofd te zijn, politie Phang Nga onderzoekt deze zaak

DUITSLAND:- Tijdens haar reis naar Thailand zou Cathy Hummels, de vrouw van de Duitse voetballer Mats Hummels van Borussia Dortmund, zijn beroofd.  Ze vertelde Duitse media dat ze was aangereden door een vreemdeling en beroofd op een strand in Thailand.  Sommige rapporten herhalen haar beweringen dat ze werd beroofd op het zuidelijke eiland Phuket, maar de lokale politie reageerde met dat ze de beweringen hebben onderzocht en geloven dat het voorval niet op het eiland heeft plaatsgevonden.

Latere onderzoeken wijzen uit dat het incident direct ten noorden van Phuket in de provincie Phang Nga plaatsvond.

Volgens berichten in buitenlandse media zei Cathy dat haar ervaring in Thailand “een nachtmerrie was”.  Ze zegt dat ze drie weken in Phuket was om de tv-show Battle of Reality Stars te filmen.  Op de laatste dag van haar reis wilde ze op het strand chillen om afscheid te nemen van Phuket.  Maar ze beweert dat iemand haar op het hoofd heeft geslagen.

Volgens berichten smeekte ze de berover te stoppen met slaan en zei hem alles mee te nemen wat hij maar wilde en haar vrij te laten.  Ze zegt dat ze alleen een telefoon bij zich had en dat de dief die pakte en wegvluchtte.  Ze rende vervolgens naar het hotel voor de veiligheid.  Ze deed aangifte bij de politie en besloot die avond het vliegtuig naar Dubai te nemen om bij haar kind te zijn.

Thaise media deelden dat ze probeerden contact op te nemen met de commandant van het provinciale politiebureau van Phuket, Sermpong Sirikong, over het incident, maar agenten zouden aanvankelijk geen informatie om verslaggevers te verstrekken.

Ondertussen zegt de politie van Phang Nga, net ten noorden van Phuket, dat de overval plaatsvond op een Khok Kloi-strand, niet op Phuket.  Ze zeggen dat ze actief bezig zijn om de vermeende berover te vinden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!