Vijfjarig meisje tijdens het spelen met haar neefjes in Kanchanaburi door een pistool omgekomen

KANCHANABURI:-  Een 5-jarig meisje werd doodgeschoten terwijl ze met haar neven aan het spelen was in het huis van het dorpshoofd in Kanchanaburi.  Het meisje werd bewusteloos gevonden in een plas bloed en er lag een geweer in de buurt.  De politie doet nog onderzoek om te bepalen wie van de neefjes het meisje heeft neergeschoten.

De kogel had het linkerbeen van het meisje boven de knie geraakt en ging door haar rechterbeen.  Ze werd met spoed naar het Chao Khun Phanomthuan-ziekenhuis gebracht, waar de artsen haar overlijden concludeerde.

Het incident gebeurde rond 13:20 uur toen het meisje en haar neven en nichten vroeg thuiskwamen van school.  Ze gingen later alleen in de kamer spelen, volgens Saranya Somnam, de schoondochter van het dorpshoofd, die in de kamer ernaast zat.

Saranya hoorde een schot en rende de kamer in.  Ze vond een jachtgeweer naast het meisje dat languit tegen de muur lag, haar benen druipend van het bloed.

Het hoofd van de afdeling recherche van politiebureau Phanom Thuan, luitenant-kolonel Chaiyos Prutipongpanich, zei dat het geweer staatseigendom was voor de veiligheidstroepen van het dorp.  De kinderen waren naar verluidt aan het spelen in de kamer waar het dorpshoofd, Manop Somkid, waar hij het vuurwapen had opgeborgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in West Thailand
Bron: ManagerOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!