Het Covid19 vaccinatiecentrum in Bangkok zal tijdens de nieuwjaarsvakantie 7 dagen gesloten zijn

BANGKOK:- Een van de vaccinatiecentra van Bangkok zal tijdens de nieuwjaarsvakantie van 29 december tot 4 januari een week gesloten zijn. Thais en buitenlandse inwoners kunnen zich tijdens die dagen nog steeds laten vaccineren in één van de zes gezondheidsklinieken of 11 erkende ziekenhuizen, aldus het ministerie van Volksgezondheid.  Het Thais-Japanse Jeugdcentrum gaat op 5 januari weer open.

Om een ​​vaccinafspraak te maken op een van de 17 locaties, moeten mensen de QueQ-applicatie downloaden, volgens de directeur van de provinciale gezondheidsafdeling, Panrudee Manomaipiboon.  Op deze locatie zijn eerste,tweede en €3 boostershots beschikbaar.

Tot dusverre kregen in Bangkok 9,2 miljoen mensen hun eerste dosis vaccin, 9,2 miljoen kregen een tweede dosis en 1,2 miljoen kregen een derde booster, zo blijkt uit de vaccinatiecijfers van het Ministerie van Volksgezondheid.  

Vanwege de opkomst van de Omicron-variant,  heeft de volksgezondheidsdienst de grote vaccinatiecampagne versneld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in West Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!